Frågor & Svar

Hur bokar jag tid med Glamly?

Du laddar enkelt ner vår Glamly app i Apple Store. I appen registrerar du dig för att ta del av våra alla tjänster. Registreringen är helt gratis! När du loggat in går du sedan in på den tjänst du är ute efter och väljer därefter vilken service du önskar. Du kan självklart välja att boka en eller fler behandlingar vid ett och samma tillfälle. På vår hemsida går det också bra att boka. Du väljer vad som passar dig bäst!

Vilka tjänster kan jag boka?

Med oss kan du boka frisörtjänster med ett lika stort utbud som på salong, fransförlängning, spraytan, nagelvård, makeup och bröllopspaket. Inom snar framtid kommer du även kunna boka massage och hudvård.

Vilka är Glamly Pro Stylisterna?

Alla våra stylister är handplockade och väl utvalda utav vårt rekryteringsteam på Glamly. De stylister som jobbar för oss har fått genomgå en noggrann bakgrundskontroll, intervjuer och arbetsprover. För oss är det inte bara viktigt att ha den yrkesmässiga vanan och erfarenheten utan också rätt personlighet. Men alla våra stylister kan vi lova att du är i trygga händer!

Kan jag välja vilken stylist jag får?

Den Glamly PRO stylist du blir tilldelad är helt beroende på vilken tjänst, tid och din plats du bokar. Vi har noggrant valt ut alla våra stylister för att säkerställa kvalité och deras förmåga att alltid leverera toppresultat & bästa service. Med oss ska du känna dig trygg. Om du vill önska en speciell stylist så skriver du detta i meddelandefältet vid bokning.

Kan jag boka fler tjänster vid ett och samma tillfälle?

Självklart kan du boka mer än bara en tjänst vid ett och samma tillfälle. Vid bokning, efter du valt din första behandling, trycker du på “lägg till” och du kan på så sätt lägga till fler tjänster. Enkelt va?!

Vad behöver jag tänka på inför min behandling?

När du bokar tid med oss är det inte mycket du behöver tänka på. Våra stylister kommer med all den utrustning och produkter som behövs för din behnadling. Beroende på bokad behandling kan det vara vissa förberedelser, men oroa dig inte, din stylist kontaktar dig med all den information du behöver veta inför din bokade tid.

Produkter & Utrustning

Vi kommer fullt utrustade med produkter och den utrustning som behövs för din behandling. Både produkter & utrustning varierar beroende på vilken tjänst du bokat. Det enda vi behöver är ett fritt utrymme, eluttag & tillgång till vatten.

Hur betalar jag?

Alla betalningar sker via appen efter utförd tjänst. Vid bokning blir du ombedd att skriva in dina kontokortsuppgifter. Vid bokning av vald tjänst/tjänster kan du se den totala summan som vi kommer debitera. Debitering sker alltid efter utförd tjänst! Vid bokningar via hemsidan debiterar vi dig genom swish betalning.

Kan jag boka tid utan att ladda ner appen?

Vi vill vara tillgängliga för alla våra kunder och man kan därför även boka på våran webbsida utan att ladda ner appen. För er som har Anaroid telefoner kommer appen snart att finnas tillgänglig även för er!

Vad har Glamly för avboknings policy?

Avbokning skall ske 24 h innan bokad behandling. Om detta inte sker riskerar man att bli debiterad på beloppet 450kr oavsett bokad behandling. Avbokning som görs tidigare vidtas inga åtgärder.

I vilka städer finns Glamly?

I dagsläget finns vi endast i Stockholm. Vi planerar att expandera till Göteborg inom snart framtid!

Hur gör jag om jag behöver omboka?

Om du skulle behöva boka om din tid så loggar du in i Appen och går in på “Mina bokningar” där har du full översikt över dina bokade behandlingar där du även kan boka om eller avboka tjänster.

Vilka produkter har ni?

Alla våra stylister använder sig endast av professionella produkter väl utvalda av Glamly. Vi har ett samarbetskontrakt med L’Oréal Professionnel och använder oss av deras salongsprodukter & färger. Utöver det använder sig våra stylister av återförsäljare som Lash For Lash, Ghd, Balmain och Essie.

Kan jag boka Glamly stylister till mitt bröllop?

Självklart kan du boka stylister till ditt bröllop. Vi skräddarsyr alla dina önskningar. Med oss kan du boka både frisör, makeup artist, spraytan stylist och nagelteknolog. Tillsammans ser vi till att du får bröllops-looken du alltid drömt om!

Vad har ni för öppettider?

Vi är tillgängliga för bokning 24/7. Vi vet att den lilla tiden man har över kan vara tidigt på morgonen en dag eller sent på kvällen en annan! Vi på Glamly anpassar oss efter ert dagliga schema.