Bröllop
Planera ditt bröllop med oss på Glamly. Tillsammans skräddarsyr vi alla dina önskningar med allt
från håruppsättning till den perfekta sminkningen!

BOKA TID
 

På Bröllopsdagen!

Boka ditt aldelles egna glam team till ditt bröllop med Glamly!

Vi vet hur stressigt det kan vara att planera sitt bröllop, inte minst att få ihop alla salongsbesök både inför och på självaste bröllopsdagen. Med Glamly är detta något du slipper tänka på! Vi skräddarsyr alla dina önskningar och sätter ihop ditt alldeles egna glam team med frisör, makeup artist, spraytanner och nagelteknolog bara för dig. Och inte bara det, vi kommer till dig!

Konsultation

Kontakta oss och boka en konsultation! Vid konsultationen får du möjlighet att ta upp alla dina önskemål och bolla dina idéer med oss. Vi kommer gärna med förslag och hjälper dig i processen att ta fram den perfekta frisyren och sminkningen just för dig!

Allt för dig!

Med oss på Glamly har du möjlighet att boka en eller flera stylister till ditt bröllop. Har du även tärnor som önskar bli bröllops fina så ordnar vi även detta. Tillsammans planerar vi dagen för styling helt utefter dina önskningar.

På bröllopsdagen

På den stora dagen kommer vi till den plats som bröllopet ska hållas alternativt annan plats utefter vad som bestämts. Vi har med oss all utrustning och produkter som behövs inför dagen!

Happy Wedding Day

Med våra duktiga stylister är du alltid i trygga händer. Kontakta oss redan idag!

Om du vill komma i kontakt med oss om eventuella frågor och bokningar så skickar du ett e-mail till oss på info@glamly.se. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!