Glamly ProStylist på Glamly

Flexibilitet

Trött på att vara på samma ställe & jobba långa dagar på salong? Då är Glamly rätt för dig! Med oss bestämmer du själv när, och hur mycket du vill jobba. Du bygger själv upp ditt schema och arbetar under dina förutsättningar.

Kostnader

Som stylist hos Glamly slipper du dyra omkostnader så som hyra av stol, plats eller rum. Vi ersätter alla diverse resekostnader och utrustning. Det enda du står för som stylist är materialkostnader.

Tryggt & Säkert

Är du som andra stylister som oroar dig över kunder och inkomst? Med oss kan du vara lugn. Vi kräver inte att du har full kundkrets. Vi bidrar med kunder, du utför jobbet och pengarna har du på kontot i slutet av varje månad.

Stylist

Kvalifikationer

  • Du har stor passion för skönhetsbranschen och din yrkesroll som stylist.
  • Du är samarbetsvillig, självständig & självgående.
  • Vänlig, utåtriktad och älskar att möta nya människor.
  • Du är pålitlig, alltid punktlig, högst professionell & trygg och i din yrkesroll.
  • Serviceinriktad och med bra kommunikationsförmåga.
  • Minst 2 års erfarenhet inom ditt yrkesområde.

Hur går det tillAntagningsprocessen

Skicka ansökan

Du skickar din ansökan till oss så vi kan komma i kontakt med dig. Inga väntetider som när du i annat fall gör en arbetsansökan. Vi kontaktar dig direkt!

Personling möte

Efter det att din ansökan kommit in till oss kontaktar vi dig och sätter upp ett personligt möte så vi får träffa dig! Vidare har vi alltid bestämda arbetsprover och följer upp dina tidigare erfarenheter och referenser.

Glamly Pro

Grattis! Om du nu har gått vidare till sista steget i antagningsprocessen kommer du bli en utav oss på Glamly. Som Glamly Pro måste du först genomgå en utbildning i hur vi jobbar och lära dig alla grundläggande steg. Glamly erbjuder dig sedan vidareutbildningar, kurser och roliga inspirationskvällar!

Intresserad?Ansök nu!

Är du stylist och vill jobba med oss

Ansök